İZMİR / NARLIDERE - Sıdıka Akdemir Rehberlik ve Araştırma Merkezi

May

13 Mayıs Pazartesi Günü Narlıdere Cahide Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi & Mehmet Seyfi Eraltay Anadolu Lisesi & Narlıdere Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf Öğrencilerimiz İçin 'YKS'ye Çeyrek Kala' Konulu Seminerimiz Olacaktır.

Nis

Ege Üniversitesi Çocuk ve Ergen Alkol Madde Bağımlılığı Araştırma Uygulama Merkezi (EGEBAM) işbirliği ile Narlıdere Cahide Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi Öğrencilerimize 'Bağımlılık' konulu seminer verilmiştir.

Nis

Rehber Öğretmenler İçin Sınav Kaygısı Grupla Danışma Programı

3 Oturum Öğrenci Grubu İçin + 1 Oturum Aile Grubu İçin

En çok sorulan sorulara göre; 2024 LGS kılavuzunu sizin için özetledik.

Ock

Narlıdere Sıdıka Akdemir Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından 30 Kasım 2023 Tarihindeki Mesleki Seminer Programanıda Bölge Psikoloji Danışmanalarına tanıtımı yapılan; "Ekonomik Zorluklar Karşısında Aile Yılmazlığı" Projesi/çalışması bir  grup gönüllü öğretmenimizin katılımı ile Atölye Çalışması da gerçekleştirildi... Başta Doç.Dr. Didem AYDOĞAN'a, emeği geçen bölüm öğretmenlerine ve katılımcılara teşekkür ediyoruz...

Eyl

Rehberlik Menüsünden Çerçeve Taslak Yıllık programa ulaşabilirisiniz Zip dosya Resmi Özel Anaokulu-İlkokul-Ortaokul ve Liselere örnektir